Caută
Close this search box.

IGPR anunţă că poliţiştii au soluţionat criza bărbatului baricadat în casă cu fetiţa sa

Poliţiştii au soluţionat criza bărbatului baricadat în casă cu fetiţa sa; în urma activităţii de negociere a Poliţiei Române, fata sechestrată în casă se află în custodia poliţiştilor, în afara oricărui pericol, iar bărbatul se află în custodia Poliţiei, anunţă Biroul de presă al IGPR.

„Operaţiunea Poliţiei Române din Chiajna s-a încheiat. În urma activităţilor derulate în cadrul operaţiunii, nici fetiţa, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări. Scopul misiunii a fost îndeplinit”, precizează sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan, a anunţat, vineri dimineaţă, că bărbatul a avut grijă de minoră, iar aceasta nu a suferit vătămări corporale, bărbatul nefiind agresiv cu aceasta.

Negociatorii Poliţiei Române au deschis un canal de comunicare cu bărbatul încă de aseară, au comunicat permanent în mod direct cu acesta, care nu a avut revendicări.

De asemenea, bărbatul a solicitat hrană pentru minoră, care a fost dusă de către negociatorii Poliţiei Române.

Un bărbat din judeţul Ilfov şi-a agresat soţia şi apoi s-a baricadat în locuinţă cu copilul său în vârstă de cinci ani, a anunţat, joi seara, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Poliţia a mulţumit pentru cooperare reprezentanţilor mass-media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri