Caută
Close this search box.

Sepsi Sf. Gheorghe a câştigat pentru a doua oară consecutiv Cupa României. A bătut la penalty-uri Universitatea Cluj

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, miercuri seară, Cupa României Betano, învingând la lovituri de departajare echipa Universitatea Cluj în finala competiţiei, disputată la Sibiu.

Nici una dintre formații nu a reușit să se impună după cele două reprize de prelungiri, așa că soarta partidei s-a decis la penalty-uri.

Sepsi a câștigat, în cele din urmă, cu 5-4, după ce portarul Niczuly a respins penaltiul decisiv, executat de clujeanul Martic.

La loviturile de la 11 metri au marcat Roland Varga, Tudorie, Ion Gheorghe, M. Ştefănescu şi Mark Tamas (Sepsi), respectiv Chipciu, Bic, Tescan şi Nistor (U Cluj). Au ratat Jonathan Rodriguez şi Aganovic pentru Sepsi, în timp ce de la U Cluj au ratat Ely Fernandes, Jose Gomes şi Martic.

CFR Cluj și Universitatea Craiova se vor bate pentru locul III

CFR Cluj și Universitatea Craiova sperau într-o victorie a celor de la U Cluj în finala Cupei României. Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, cele două ar fi profitat de faptul că echipa lui Ioan Ovidiu Sabău nu are licența pentru Europa, potrivit sport.ro.

O victorie a lui U Cluj ar fi trimis locul trei direct în preliminariile Conference League, iar locul patru la baraj, cu o echipă din play-out.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri