Caută
Close this search box.

Trupul unui băiețel a fost găsit pe râul Mureș, în Ungaria. Posibil se afla în barca răsturnată

Trupul neînsuflețit al unui băiețel a fost găsit de autoritățile ungare în apele râului Mureș, în dreptul localității Mako. Cel mai probabil, este unul dintre cei doi căutați zile în șir, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat pe Mureș, în județul Timiș.

O echipă de poliţişti din Arad a fost trimisă în Ungaria.

„Urmare a schimbului de informaţii şi date cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, am fost sesizaţi că în ziua de 8 mai a.c., în jurul orelor 14,00, în râul Mureş, în zona localităţii Mako (Ungaria), a fost găsit trupul neînsufleţit al unei persoane minore, de sex masculin.

Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală Szeged, urmând a se desfăşura activităţile specifice pentru identificarea acestuia”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, potrivit TVR.

12 persoane erau în barca răsturnată în seara de 30 aprilie. Șapte oameni au reușit să iasă singuri la mal și un copil de trei ani a fost găsit chiar atunci, însă fără viață. Încă doi adulți au fost găsiți morți, după câteva zile. Un sigur copil mai rămâne acum dat dispărut.

Barca nu era înmatriculată, iar cel care o conducea, un bărbat de 33 de ani, nu avea permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost reţinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă, apoi eliberat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri