Caută
Close this search box.

VIDEO Fostul baron de Vrancea Marian Oprișan a cumpărat domeniul de peste un hectar în care stă, de la mama sa, cu 330 de mii de euro

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan (PSD), a cumpărat domeniul de peste un hectar în care stă cu mama sa, Lucia Gherarde, și cu soția Mihaela (în comuna Bolotești, Vrancea), cu 330.000 de euro, pe care fostul baron de Vrancea i-a plătit prin virament bancar către mama sa. Oprișan a rămas celebru pentru răspunsul pe care l-a dat jurnaliștilor care îi cereau lămuriri despre averea mamei sale și cum o justifică: ”Mama mea sunt eu”, potrivit G4media.ro.

Domeniul familiei Oprișan este unul impresionant, de peste 11 mii de metri pătrați, amplasat la poalele unei păduri, pe DN2 D la kilometrul 27. Casa este formată din mai multe corpuri, fiind înconjurată de ziduri înalte de peste trei metri. Este păzită non-stop. Pentru construcția acesteia s-a defrișat o suprafață importantă de pădure. Potrivit imaginilor din satelit, are cel puțin șapte corpuri de clădire, în curte putând fi văzută și o piscină.

Oprișan are un venit anual, din indemnizația de vicepreședinte de CJ, de 148209 de lei. Mama lui Oprișan este pensionară și a lucrat la fosta Fabrică de Confecții Focșani ca paznic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri