Caută
Close this search box.

Campionatul European de fotbal U-21, record negativ pentru România, țara gazdă. Nici un gol marcat, Săndoi a plecat

emil săndoi

Selecționerul Naționalei U-21, Emil Săndoi, a anunțat că nu va mai continua cu tricolorii mici, pentru că, o dată cu ultimul fluier al arbitrului, i-a expirat și lui contractul cu FRF.

Fără nici un gol marcat la acest Campionat European, ceea ce reprezintă un record. Negativ, desigur, pentru o țară gazdă.

Ce căuta Emil Săndoi, fost jucător foarte bun al Naționalei și o glorie a Craiovei,  dar fără rezultate notabile ca antrenor, în fruntea tricolorilor mici, nu știm. Ce îl recomanda?

Perioada de pe vremea Nașului la Federație, adică 2006-2013, când a fost din nou antrenorul Naționalei de Tineret? Nu credem.  Sperăm ca la aceste întrebări sa răspundă dl. Stoichiță, responsabilul cu numirile.

Referitor la meciul cu Croaţia, el a menţionat că, deşi nu exista miză, a simţit la jucătorii săi teamă şi precipitare. Aceleași observații pe care le-am auzit și după prima înfrângere a tricolorilor, în fața Spaniei.

„Mie mi se încheie contractul cu Federaţia Română de Fotbal. De fapt, s-a încheiat contractul la ultimul fluier al arbitrului.Dacă aş fi avut 10 de ani de contract cu FRF, nu cred că ar fi fost o problemă să încheiem dacă aveam o discuţie şi nu se mai dorea colaborarea cu mine.

Din punct de vedere al selecţiei nu îmi reproşez absolut nimic. În rest, fiecare antrenor are să îşi reproşeze ceva. Poate n-am fost inspirat. Însă în momentul de faţă eu cred că am luat cei mai buni jucători din campionatul pentru turneul final”, a explicat Săndoi.

Selecţionatele de tineret ale României şi Croaţiei au terminat la egalitate, 0-0, marţi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în ultimul lor meci din Grupa B a Campionatului European de fotbal Under-21 din România şi Georgia.

România părăseşte competiţia din faza grupelor, fără victorie şi fără gol marcat. Dezastruos!

La Campionatul European pe care îl găzduieşte, România a pierdut meciul de debut contra Spaniei (0-3), apoi a cedat în faţa Ucrainei (0-1), iar în ultimul meci a remizat cu Croaţia (0-0), încheind pe ultimul loc în grupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri