Caută
Close this search box.

Eugen Nicolicea, cu o pensie specială de 10.950 de lei, este revoltat; „Loviți în cei săraci!”

nicolicea

Comisia pentru statutul deputaților și senatorilor a dat, joi, raport favorabil proiectului prin care se elimină pensiile speciale ale parlamentarilor. Inițiativa va primi votul final, luni, în plenul reunit.

Eugen Nicolicea s-a prezentat la comisie în calitate de președinte al Asociației foștilor parlamentari. Libertatea a dezvăluit că, luni, a încercat să-l convingă și pe președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, să nu susțină proiectul. Coaliția de guvernare a decis însă ca eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor să fie votată la începutul săptămânii viitoare.

Decizia a fost vehement criticată de Nicolicea. Fostul deputat PSD a precizat că Asociația pe care o conduce va ataca la CCR proiectul care va trece de Parlament, potrivit Libertatea.ro.

„Pensiile parlamentarilor sunt o formă de protecție economică, să fim feriți de tentații de corupție și presiuni economice. Când încercați să se elimine această măsură de protecție, Loviți în cei săraci!”, s-a plâns Eugen Nicolicea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri