Caută
Close this search box.

Kelemen Hunor: Nu am reuşit să ajungem la un consens. Regret enorm!

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a declarat marţi că nu s-a ajuns la un consens în cadrul negocierilor cu PSD şi PNL.

„În acest moment, aici, lucrurile, sigur, se opresc, pentru că pur şi simplu nu am reuşit să ajungem la un consens. Regret enorm de mult. Am arătat, dincolo de seriozitate, dincolo de profesionalism, dincolo de responsabilitate şi flexibilitatea necesară, dar la impuse nu se poate lucra.

Sigur, până când nu sunt trimise listele şi programul de guvernare în Parlament, nu putem spune că s-a închis această etapă între cele trei partide din coaliţie, dar prea multe şanse nu sunt.

Până dimineaţă, sigur, se pot întâmpla multe lucruri. Am făcut toate eforturile posibile şi am arătat deschidere şi flexibilitate în tot parcursul discuţiilor şi negocierilor.

Vom vedea ce se va întâmpla mai departe şi în zilele care urmează, mâine, poimâine, mai ieşim la declaraţii şi vă informăm”, a arătat Kelemen Hunor, în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Parlamentului.

UDMR a decis să fie mai flexibilă şi să primească ministerele Energiei şi Mediului, dar, dacă nici această ofertă nu se va concretiza, o alta nu va fi acceptată, a declarat marţi liderul deputaţilor Uniunii, Csoma Botond.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri