Caută
Close this search box.

Manchester United va plăti circa 70 de milioane de euro pentru Mason Mount (Chelsea)

fifpro

Clubul de fotbal Manchester United a ajuns la un acord cu Chelsea privind transferul mijlocaşului englez Mason Mount pe Old Trafford în schimbul sumei de circa 70 de milioane de euro, cu bonusuri incluse, conform presei engleze.

Contractul lui Mount, 24 ani şi 36 de selecţii la naţionala Albionului, cu Chelsea expira la finele sezonului viitor.

Prima ofertă a lui United pentru Mount a fost de 40 de milioane de lire sterline, dar a crescut acum la 55 de milioane de lire sterline, plus cinci milioane în bonusuri. Internaţionalul englez urmează să semneze un contract pe cinci ani cu o opţiune suplimentară de un an.

Format de academia lui Chelsea, Mount a fost cedat la Vitesse Arnhem şi Derby County, înainte de a debuta la echipa londoneză în 2019. Dacă în primele sale trei sezoane a fost un titular indiscutabil, Mount a disputat doar 20 de meciuri în ultimul sezon, 2022/2023, şi din cauza unei accidentări. El are 195 de meciuri pentru Blues şi 33 de goluri în toate competiţiile.

United a încheiat pe locul trei primul său sezon sub conducerea antrenorului olandez Erik Ten Hag şi a câştigat Cupa Ligii engleze.

Mount este a cincilea jucător important care părăseşte Chelsea de la startul mercato de vară după portarul Edouard Mendy, fundaşul Kalidou Koulibaly, mijlocaşii Ngolo Kante şi Mateo Kovacic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri