Caută
Close this search box.

Produs retras de Mega Image de la vânzare. Nu-l consumați!

Este alertă alimentară la Mega Image, după ce un produs aflat pe rafturi recent a fost retras cu mențiunea că ar conține “urme de corp străin”.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a emis un comunicat în legătură cu o nouă alertă alimentară. Instituția anunță că un tip de produs cumpărat destul de frecvent de cetățeni are mari probleme în ceea ce privește consistența.

Astfel, Mega Image a retras de la vânzare produsul ECO Cremă tartinabilă vegan cu spanac, loturile 2402003D, L2403058C, 405093FG cu datele de expirare: 3 februarie 2024, 27 martie 2024 şi 3 mai 2024.

”Retragerea produsului de pe piaţă şi rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, produsul poate prezenta urme de corp străin. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, a precizat instituția de stat.

Consumatorii sunt sfătuiţi să nu consume produsele din aceste loturi şi să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziţionat produsul, împreună cu bonul fiscal. Românii care au cumpărat această cremă sunt rugaţi să returneze produsul până la 30 iunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri