Caută
Close this search box.

Rămășițele rusului atacat de rechin, găsite în interiorul monstrului. În același loc a fost ucisă și o româncă VIDEO

Un rechin care a ucis cu brutalitate un turist a fost prins și adus pe uscat, iar rămășițele victimei sale au fost găsite în burta acestuia.

Vladimir Popov înota în Marea Roșie, în luxoasa stațiune Hurghada din Egipt, când a fost ucis de un rechin tigru, care măsura trei metri.

Martorii îngroziți au văzut cum apa a devenit roșie în timp ce rusul, în vârstă de 23 de ani, a fost mâncat de viu. Într-o înregistrare video, bărbatul poate fi auzit strigând „Tată, salvează-mă!”.

„Fiul meu a fost atacat de un rechin, totul s-a întâmplat în câteva secunde”, a declarat tatăl tânărului, potrivit Daily Star, citat de Pro TV.

„Această ‘mașină de tocat carne’ l-a sfâșiat în 20 de secunde, a fost pur și simplu târât sub apă”, a mai declarat tatăl tânărului mort. „Este o coincidență absolut ridicolă, pentru că este o plajă sigură. Sunt nave și iahturi în jur. Nu s-a întâmplat niciodată acolo. De obicei, atacă pe plajele sălbatice. Este un fel de soartă malefică”.

„S-a întâmplat într-o secundă. Salvatorii au reacționat foarte repede. Dintr-un motiv oarecare, am simțit imediat că era un rechin. Am sărit imediat în sus și am început să strig: ‘Rechini, rechini! Salvați-vă!’. Nimeni nu a înțeles însă’”, a declarat un alt martor pentru postul rusesc REN-TV.

După atac, rechinul-tigru a fost prins și târât pe uscat cu o barcă, înainte de a fi, se pare, „omorât cu bâta pe plajă în semn de răzbunare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri