Caută
Close this search box.

Coloană de sute de maşini la ieşirea din ţară prin Nădlac

Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II este aglomerat, joi, pe sensul de ieşire din ţară, unde sute de maşini stau în coloană pe autostradă, iar timpul de aşteptare pentru trecere este de minimum 80 de minute.

Potrivit aplicaţiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II sunt deschise patru artere de ieşire pentru traficul uşor şi turistic.

„Trafic intens – număr mare de autoturisme prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieşire din ţară. RECOMANDARE: pentru evitarea aglomerărilor, puteţi folosi şi alte puncte de trecere a frontierei”, transmite aplicaţia, care arată un timp de aşteptare de 80 de minute.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Andrei Dincă, a declarat, pentru Agerpres, că majoritatea celor care părăsesc ţara sunt turişti români care pleacă în vacanţă în alte ţări.

„Suntem în plin sezon estival şi mulţi cetăţeni români aleg să îşi petreacă concediile în afara ţării, motiv pentru care în momentul de faţă valorile de trafic sunt ridicate”, a spus Dincă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri