Caută
Close this search box.

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD: „Doamna Firea va trebui să explice această apropiere de Godei, dacă ea a existat și să decidă în consecință„

firea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, trebuie să se gândească până luni dacă-și dă sau nu demisia de onoare din Guvern, potrivit Digi24.ro care citează surse din conducerea PSD. Aceasta este acuzată că ar aduce prejudicii de imagine ca urmare a lăgăturilor directe cu Ștefan Godei.

Din punctul meu de vedere, doamna Firea este cea care trebuie să explice. Nu a existat nicio ședință a unui for, probabil va exista, decizii se vor lua, nu știu dacă o vor privi pe doamna Firea. Nu s-a redefinit noțiunea de onoare. Domnul Budăi a decis. Din perspectivă personală și coleg de partid cu doamna Firea, din punct de vedere al atribuțiunilor ministerului Familiei nu avea niciun fel de legătură cu azilele. Din punct de vedere politic, demisia este un act unilateral, nu pot eu să o îndemn”, a explicat Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD.

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD a adăugat că Gabriela Firea ar trebui să vină cu o serie de explicații.

Doamna Firea va trebui să explice această apropiere dacă ea a existat și să decidă în consecință. Va fi o întâlnire la vârful partidului zilele următoare și această speță probabil nu va putea fi evitată. Poate fi considerată o problemă de imagine din momentul în care această știre se rostogolește peste tot. Din perspectiva PSD, domna Firea este prima care trebuie să explice”, a spus Romașcanu la DIGI24.

Reamintim, Ștefan Godei, fostul președinte al Asociației Sf. Gabriel cel Viteaz și fostul coleg al consilierei Ministerului Familie Gabriela Firea, a lucrat la Primăria Capitalei între 1 iulie 2016 și 1 decembrie 2021. Practic, el a fost angajat la o săptămână de la depunerea jurământului de către fostul primar general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri