Caută
Close this search box.

Oana Lungescu, premiată de Jens Stoltenberg înainte de a-şi încheia activitatea ca purtător de cuvânt al NATO

Oana Lungescu, prima femeie şi primul jurnalist care a ocupat funcţia de purtător de cuvânt al NATO, a fost premiată miercuri de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, după ce a exercitat timp de aproape 13 ani această activitate, pe care o va încheia la sfârşitul lui august.

Oana Lungescu îi mulţumeşte secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, pentru decernarea medaliei pentru servicii merituoase în momentul în care se pregăteşte să încheie 13 ani în funcţia de purtător de cuvânt al NATO, ceea ce o transformă în cel mai longeviv purtător de cuvânt al organizaţiei, potrivit Agerpres.

„Mulţumesc uimitoarei mele echipe de presă şi tuturor colegilor noştri civili şi militari, aliaţilor şi media. Este un privilegiu să lucrez cu voi pentru a menţine #NATO puternic”, a mai scris Oana Lungescu în mesajul ei de pe LinkedIn,

Oana Lungescu va părăsi funcţia de purtător de cuvânt al NATO la sfârşitul lunii august, potrivit unui anun’ pe Twitter de pe 9 iunie.

Într-un mesaj postat pe Twitter pe 18 iulie, ambasadorul României la NATO, şi-a luat la revedere de la Oana Lungescu, pe care a numit-o „o prietenă dragă şi o extraordinară profesionistă – probabil cea mai bună purtătoare de cuvânt pe care a avut-o vreodată NATO”.

„Sunt încrezător că Oana va îmbrăţişa un nou capitol, în timp ce legătura noastră rămâne puternică. (…) Mult succes, Oana!”, a adăugat Dan Neculăescu în postarea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri