Caută
Close this search box.

Alertă în Gorj! Recidivistul care l-a împușcat pe partenerul fostei sale soții este liber și e căutat cu trupe speciale

Alertă maximă în continuare în judeţul Gorj, unde bărbatul care l-a împușcat vineri seară pe partenerul fostei sale soții este de negasit. Politia îl caută și acum. Mai mulţi localnici dintr-o comună din județ au crezut că l-au văzut pe o stradă și au alertat autoritățile, însă poliţiştii spun că a fost vorba doar de o confuzie. La căutări participă și trupe speciale.

CITEȘTE ȘI: Bărbat împuşcat în picioare şi în abdomen de un alt bărbat care a intrat în curtea locuinţei sale

Bărbatul este căutat neîncetat de forțe impresionante de poliție, jandarmerie, câini de urmă, un elicopter care survolează zona, potrivit TVR. Polițiștii bănuiesc că are asupra sa arma cu care a comis atacul.

La toate ieșirile și intrările din județul Gorj sunt filtre, iar bărbatul a fost dat în consemn și la frontieră. Asta, deși inițial apăruse informația că în localitatea Frățești au fost surprinse, pe camerele de supraveghere, imagini cu acesta. Poliția a revenit și a spus că nu este vorba despre agresor.

Agresorul este recidivist. Chiar vineri primise o condamnare pentru şantaj şi era căutat de poliţişti ca să fie încarcerat.

Victima lui, un bărbat în vârstă de 49 de ani, este la spital, în stare stabilă, după ce a fost operat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri