Caută
Close this search box.

Bărbat împuşcat în picioare şi în abdomen de un alt bărbat care a intrat în curtea locuinţei sale

Un bărbat de 49 de ani din judeţul Gorj a fost împuşcat în picioare şi în abdomen de un alt bărbat, care a intrat în curtea locuinţei sale.

Victima a fost transportată la spital cu patru răni produse prin împuşcare. Bărbatul rănit a fost operat şi este în stare stabilă. Agresorul, în vârstă de 52 de ani, este căutat de poliţişti.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a anunţat, sâmbătă, că Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată, vineri seară, de un bărbat de 49 de ani despre faptul că un alt bărbat, de 52 de ani, din comuna Dăneşti, a intrat în curtea locuinţei sale din localitatea Turcineşti şi l-a împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol, potrivit News.ro.

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, el având 4 plăgi prin împuşcare, dintre care una în zona abdominală şi 3 în zona picioarelor.

”Poliţiştii şi jandarmii au fost mobilizaţi în teren şi efectuează cercetări pentru depistarea bărbatului şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, a transmis IPJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri