Caută
Close this search box.

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în picior de un bărbat de 50 de ani, în urma unui conflict într-un camping din Vama Veche

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în picior, vineri, de un bărbat de 50 de ani, evenimentul având loc într-un camping din Vama Veche.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital”, a anunţat IPJ Constanţa.

De asemenea, acolo se află un negociator din cadrul IPJ Constanţa, având în vedere faptul că bărbatul în vârstă de 50 de ani a ameninţat că se sinucide, a precizat sursa citată de News.ro.

Potrivit unor surse judiciare, conflictul ar fi izbucnit după ce un grup de tineri asculta muzica tare, iar bărbatul de 50 de ani s-a enervat.

Potrivit IPJ Constanţa, în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, bărbatul în vârstă de 50 de ani a predat arma. El a fost imobilizat.

Cercetările în acest caz sunt, în prezent, în derulare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, dar şi pentru identificarea tipului de armă folosit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri