Caută
Close this search box.

Se repetă tragedia de la 2 Mai? Șoferul, de 19 ani, aflat sub influența alcoolului, a intrat într-un grup de șase persoane, iar trei au decedat

O nouă tragedie a avut loc pe o şosea din ţară. Trei tineri au murit după ce un șofer a intrat în plin într-un grup care circula pe marginea DN1, într-o comună din Alba. Conducătorul auto a fost depistat cu alcoolemie mare şi a fost reţinut.

Azi noapte, în jurul orei 3.00, un tânăr de 19 ani conducea o mașină pe DN1. La ieșirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei stații de alimentare cu carburant, a intrat cu viteză într-un grup de 6 tineri care mergeau pe marginea parții carosabile, potrivit TVR. Trei dintre ei au murit pe loc.

Bunica șoferului vinovat spune că nepotul său a ieșit la un bar ca să bea ceva. Nimeni nu bănuia ce se va întâmpla.

Polițiștii l-au testat pe tânărul șofer pentru alcool și droguri.

Andreea Alexie – prutător de cuvânt IPJ Alba: A rezultat valoare de 1,06 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest a rezultat că tânărul nu se afla sub influenta substanțelor cu efect psihoactiv.

Tânărul avea permis de conducere din decembrie a anului trecut. A fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri