Caută
Close this search box.

Ciolacu, despre măsurile fiscale anunțate de Guvern: E inacceptabil să avem cei mai mulţi ordonatori de credite din lume

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat miercuri, în deschiderea Forumului Studenţilor Români de Pretutindeni, că nu crede că statul român mai poate suporta o infrastructură „atât de stufoasă” și că „e inacceptabil” să avem cei mai mulţi ordonatori de credite din lume. Acesta a mai susținut că scoaterea excepțiilor fiscale nu se va face brusc.

„Nu poţi, fiecare bibliotecă, fiecare teatru, fiecare agenţie, toţi suntem ordonatori de credite. (…) O să aranjăm lucrurile în ordinea lor. Eu nu vreau atâţia ordonatori de credite. Nu trebuie fiecare să facă achiziţii publice, acelea să pot face centralizat, la nivel de consiliu judeţean. Să cumperi un creion îţi trebuie şef la juridic, specialist în achiziţii… Asta e infrastructură comunistă. Trăim în alte vremuri”, a declarat Marcel Ciolacu, punctând că prin reforma avută în vedere „nu atinge nimeni activitatea de cultură, de tineret”.

„Nu cred că statul român mai poate suporta o infrastructură atât de stufoasă”, a mai precizat premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri