Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă, după decizia CCR: Dle Ciolacu, cum e cu „mincinoasa ordinară”?

diana şoşoacă

Senatorul Diana Şoşoacă, președintele S.O.S. România, îl taxează pe Marcel Ciolacu pentru legea pensiilor speciale întoarsă de CCR la Parlament după scandalul monstru din 26 iunie când a fluierat în plenul Parlamentului pentru că nu a fost lăsată să vorbească și când a declanșat o dispută teribilă cu premierul Marcel Ciolacu, acuzând că abrogarea pensiilor speciale este o ”făcătură” care va fi respinsă de CCR, ceea ce s-a și întâmplat astăzi prin decizia Curții Constituționale.

„Toată mizeria făcută de PSD, CIOLACU și SIMONIS, în plenul Camerelor reunite la ședință, unde nu au vrut să mă lase să vorbesc pentru a nu aduce la cunoștință publicului faptul că aceasta lege se vă întoarce în Parlament, în halul în care este făcută, acum se întoarce împotriva lor!”, a spus Diana Șoșoacă pe contul ei de facebook.

„Acum vedeți minciuna anularii pensiilor speciale, propagata pe mass-media în urma cu o lună și ceva, la comanda prim-ministrului Ciolacu! Deci, Dle Ciolacu,  cum e cu „MINCINOASA ORDINARĂ”???? Vă asumați mizeriile politice menite să minta poporul român? Vi s-a întors că un bumerang! RUȘINE SĂ VĂ FIE, MISOGINILOR ȘI GROBIENILOR!”, i-a atacat Diana Șoșoacă pe cei care nu au lăsat-o să vorbească în celebra ședință de plen reunit în care s-a votat legea abrogării pensiilor speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri