Caută
Close this search box.

Ion Doldurea, primarul din Caracal, este unul dintre cei șapte mari donatori din PSD în 2020 / Fiul său, patron la firma de la Crevedia, a fost donator al partidului lui Becali

Ion Doldurea, actualul primar din Caracal, tatăl patronului de la firma implicată în explozia de sâmbătă, de la Crevedia, a fost unul dintre cei șapte membri PSD la nivel național care, cu prilejul alegerilor din 2020, ”au sărit din rând” și au cotizat la partid mai mulți bani decât erau obligați prin statut.

Viramentele lui Doldurea au avut loc la puțin timp după ce acesta fusese înscăunat președinte al Organizației Municipale PSD Caracal și desemnat candidat la primăria din localitate cu sprijinul lui Paul Stănescu, potrivit G4Media.ro.

Potrivit unei raportări din aprilie 2021 a Partidului Social-Democrat, document publicat în Monitorul Oficial, în anul anterior, în care avuseseră loc două rânduri de alegeri – locale și parlamentare – Ion Doldurea virase în contul partidului suma de 28.910,40 lei. Viramentele au fost în tranșe, pe 27 ianuarie, 28 februarie, 30 aprilie, 21 iulie, 4, 5 și 27 august, 27 octombrie, 23 noiembrie și 29 decembrie 2020. (…)

CITEȘTE ȘI: Patronul stației GPL din Crevedia este fiul primarului PSD din Caracal. Stația GPL funcționa ilegal. Primarul: „Iau primul avion spre România să-mi apăr băiatul”

O mare parte din afacerile cu carburanți ale familiei se derulează, însă, pe firme fondate de cei doi copii ai actualului primar.

FOTO: Digi24

Ionuț Daniel, fiul lui Doldurea asociat la Flagas, societatea care deținea depozitul din Crevedia, apare pe lista celor care au sprijinit activitatea unei formațiuni politice. în 2009, PNG-CD, formațiune înființată de omul de afaceri și actualul patron al FCSB, George Becali, raporta faptul că, pentru alegerile ce avuseseră loc în 2008, primise de la Doldurea Junior produse ”în natură” în valoare de 39.676 de lei.

Familia primarului Dordulea apare într-un tablou alături de Neagoe Basarab și Constantin Brâncoveanu

Figura primarului PSD Ion Dordulea apare, alături de cea a fiului său, Ionuț Doldurea – patronul stației ilegale de GPL unde au avut loc explozii puternice sâmbătă în Crevedia – într-un tablou, alături de Neagoe Basarab și Constantin Brâncoveanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri