Caută
Close this search box.

Patronul stației GPL din Crevedia este fiul primarului PSD din Caracal. Stația GPL funcționa ilegal. Primarul: „Iau primul avion spre România să-mi apăr băiatul”

Staţia GPL din Crevedia, care a explodat sâmbătă seara, este controlată de o firmă al cărei acţionar maoritar este Ionuţ Daniel Doldurea, fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că societatea avea activitatea suspendată şi ar fi trebuit să funcţioneze ca parcare pentru cisternele societăţii.

CITEȘTE ȘI: Ciolacu: Mai mult ca sigur în această noapte 4 pacienţi vor fi transferaţi în Italia şi în Belgia

Firma se numeşte Flagas SRL. Acţionarii firmei sunt Ionuţ Daniel Doldurea (51%) şi Cosmin Ionuţ Stânga (49%).

Ionuţ Daniel Doldurea e fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea. Cifră de afaceri a firmei Flagas SRL în anul 2022 a fost de 595 de milioane de lei.

Primarul din Caracal a confirmat aceste informaţii la România TV

„Am reuşit să aflăm adevărul. Am vorbit cu primarul din Caracal. Mi-a povestit următoarele aspecte! Spune astfel: Roxana, am plecat de urgenţă din străinătate, la un simpozion. Acum am ajuns acolo! Dar iau primul avion spre România. Într-adevăr, această staţie care a luat foc este a fiului meu, Ionuţ.

Ionuţ este acolo. Este cu procuratura după el! Nu mai funcţiona staţia respectivă! Eu nu ştiu că băiatul meu să fi făcut ilegalităţi! Înţeleg că sunt şi doi pakistanezi muncitori, daţi dispăruţi. Staţia GPL care a explodat la Crevedia aparţine familiei primarului din Caracal, Ion Doldurea”, a declarat Roxana Ciuca, la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri