Caută
Close this search box.

„Mașini chinezești”: BYD îndeamnă producătorii auto să demoleze legendele

O prezentare ținută de chinezii de la BYD în această săptămână sub sloganul „Mașini chinezești” a inclus un scurt film în care producătorii auto din marele stat asiatic sunt îndemnați să „demoleze vechile legende”, potrivit Economica.net.

Considerat de mulți chinezi un apel patriotic, filmul prezentat de compania Build Your Dreams (BYD) – cel mai mare producător chinez de mașini electrice – a fost prefațat de Wang Chuanfu, fondatorul și președintele companiei, care, în fața unui ecran pe care se aflau siglele a 12 branduri din China a clamat: „Cred că a venit timpul pentru mărcile chineze! (…) Este o nevoie emoțională pentru cei 1,4 miliarde de chinezi să vadă un brand național că devine global”.

Apelul BYD – marca din China care se luptă cu Tesla pentru primul loc în clasamentul mondial al producătorilor de mașini electrice și care recent a început să se extindă pe piețele din Europa – a generat ovații la fața locului și, ulterior, o adevărată nebunie pe platformele chineze de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri