Caută
Close this search box.

Un autocar plin cu români şi moldoveni a ars pe o autostradă din Viena, în doar 10 minute

Panică într-un autocar din Viena, după ce acesta a fost cuprins de flăcări. În acel moment, în autocar se aflau 60 persoane, cetăţeni moldoveni şi români, relatează presa moldoveană. Focul a fost atât de puternic încât autocarul a ars complet în doar 10 minute. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, potrivit NewsMaker.

Autocarul se îndrepta din Spania spre România şi Republica Moldova. Din fericire, în urma incidentului, nicio persoană nu a avut de suferit. Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei locale 14:00, iar în numai 10 minute autocarul a ars complet. Remorca autocarului a reuşit să fie decuplată şi a fost salvată de flăcări., potrivit observatornews.ro. Pasagerii au fost escortaţi de poliţie la o benzinărie din apropierea locului producerii incidentului, fiind în aşteptarea unor mijloace de transport pentru a-şi continua traseul spre România şi Republica Moldova.

Potrivit informaţiilor preliminare oferite de poliţie, autocarul ar fi avut numere româneşti, iar remorca acestuia avea numere de înmatriculare moldoveneşti, scrie NewsMaker, care a aflat ulterior că de fapt autocarul apraţinea unui cetăţean din Bălţi. Confuzia a venit ca urmare a faptului că autocarul care s-a făcut scum avea inscripţionat pe el numele companiei româneşti „Aliseb Tours”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri