Caută
Close this search box.

Ce concluzie a tras Nicolae Ciucă după ce a vizitat o fabrică românească

Nicolae Ciucă afirmă, după vizita la o fabrică românească de pavaje din Petreşti, judeţul Alba, că se bucură să vadă cum capitalul românesc creşte în mod inteligent, subliniind că ”cel mai important principiu al politicii economice a PNL este crearea unui parteneriat solid între guvern şi capitalul autohton”.

În opinia sa, cheia creşterii economice stă în susţinerea mediului de afaceri local.

„Mă bucur să văd cum capitalul românesc creşte în mod inteligent. Cel mai important principiu al politicii economice a PNL este crearea unui parteneriat solid între guvern şi capitalul autohton. Cheia creşterii economice stă în susţinerea mediului de afaceri local”, a spus Ciucă, citat de stiripesurse.ro.

„În acest mod, companiile româneşti vor atrage investiţii, vor găsi noi pieţe de desfacere şi vor crea locuri de muncă bine plătite”, a scris Ciuică pe Facebook după vizita la o fabrică românească de pavaje din Petreşti, judeţul Alba, pe care a prezentat-o ca fiind „un exemplu de investiţie românească de succes, care prin muncă şi management performant a reuşit să se impună la nivel naţional”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri