Caută
Close this search box.

Cum a refuzat un jandarm o şpagă de 550 euro şi l-a denunţat pe mituitorul găsit cu droguri la el

Un jandarm a refuzat o şpagă de 550 euro şi l-a denunţat pe mituitor. Acesta a fost reţinut în scurt timp

Un individ din Bucureşti, prins cu droguri la el de o patrulă de jandarmi, a încercat să îl mituiască pe unul dintre ofiţeri. Jandarmul l-a denunţat însă imediat, individul fiind reţinut de mascaţi.

„La data de 24.09.2023, poliţişti ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, au prins în flagrant o persoană, în vârstă de 30 de ani, în timp ce oferea, cu titlu de mâţă, sumele de 1.730 de lei şi, respectiv, 250 de euro unui ofiţer din cadrul Jandarmeriei Bucureşti.

În aceeaşi zi, în jurul orei 10, ofiţerul, împreună cu mai mulţi jandarmi din dispozitivul de ordine publică al unei subunităţi din cadrul Jandarmeriei Bucureşti, în timp ce desfăşurau activităţi de patrulare pe raza Sectorului 4, au observat o persoană, care avea un comportament neadecvat, iar, în urma unui control corporal, au descoperit asupra sa substanţe ce păreau a fi din categoria celor interzise.

În acest context, persoana în cauză a oferit ofiţerului suma de bani pentru ca acesta să nu dispună măsurile legale, situaţie sesizată de angajatul Jandarmeriei Bucureşti la Call-center anticorupţie 0800.806.606”, anunţă Jandarmeria Capitalei, potrivit aktual24.ro.

La data de 24.09.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrala au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi dare de mită.

S-a reţinut că, la aceeaşi dată, inculpatul a fost depistat de către un echipaj de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti deţinând, fără drept, o cantitate de drog de risc (ketamină), în vederea comercializării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri