Caută
Close this search box.

EXCLUSIVITATE Primarul Robert Negoiță, flancat de interlopi cu dosare grele

Bombardieri și politicieni cu dosare grele, în anturajul primarului chiar și la aparițiile publice

Zilele trecute, primarul Robert Negoiță a apărut supărat nevoie mare la o conferință de presă, văicărindu-se de abuzurile mafiei imobiliare și ale interlopilor care au dat foc parcului IOR!

Puțini sunt cei care au remarcat însă personajele dubioase, în marea lor parte purtătoare de dosare penale grele, care l-au însoțit pe primarele la jelania televizată!

 

 

  • Să o luăm cu începutul: domnul cu părul alb care-i șoptește ce să spună primarului este fostul președinte al CJ Dâmbovița, fost ministru, Adrian Țuțuianu, în prezent secretar general al Guvernului și cel care a inaugurat cu pompă pesedistă stația GPL de la Crevedia care a ars și a provocat o adevărat tragedie.
    Tutunaru este cel care girează din umbră „afacerea PSD cu gaz și carburanți „, afacere ce aduce bani mulți la pușculita de partid.

Caracatița combinatorilor PSD de la sectorul 3 și legătura cu Clanul Sportivilor / Cezar Stancu, fost secretar de stat la Ministerul Justitiei, în prezent cercetat de DNA, legături dubioase cu Clanul Sportivilor

  • Mai departe  individul cu ochelari și alură de bombardier este Adrian Dumitrascu, zis Copilu”, apropiat al clanului Sportivilor și săgeata lui . Cezar Stancu, fost subsecretar de stat la Ministerul Justiției, cel care l-a introdus pe Copilu’ în anturajul lui Negoiță și i-a promis sprijin și pază. Cezar-Costin Stancu a fost trimis în judecată de DNA după ce i-ar fi oferit 200 de lei că mită unui poliţist pentru a nu îl amendă pentru nereguli în trafic. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Cezar-Costin Stancu, la dată faptei vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie cu rang de subsecretar de stat, pentru dare de mită.
  • Surse din primărie spun ca cel care trage sforile este un anume Alin Panait om se afaceri prin compania căruia se virează bani către Cezar Stancu (ca și consultanță). Pentru a-i face un salariu lui Cezar Stancu cât este în proces pentru fapta lui de corupție.

 

Dovada prieteniei dintre Alin Panait și Cezar Stancu

Iar Cezar Stancu, ca o datorie morală față de primarul Robert Negoiță, face tot ce poate să îl mulțumească.De reținut faptul că Alin Panait este cercetat pentru faptul că la o lucrare ilegală începută de Negoiță, au murit doi oameni, angajați la societatea unde Alin Panait este pus Director la Sectorul 3, de Robert Negoiță.

 

Cezar Stancu la Robert Negoiță în birou

Radu Alin Panait, 33 de ani, fost consilier PSD Sector 3, a fost înlocuit din poziția de administrator al firmei Algorithm Rezidențial S3, dar a revenit la o companie numită Algorithm Construcții, acționară la cea din care fusese înlăturat. Pe 2 august 2021 doi muncitori au murit sub un mal de pământ care s-a prăbușit peste ei în zona Bibliotecii Naționale din București.

Cezar Stancu și Robert Negoiță

Adrian Țuțuianu, dinozaurul recuperat de PSD, eminența cenușie din spatele afacerilor GPL

  • Adrian Țuțuianu, ultimul donozaur recuperat de PaD în guvernul Ciolacu: este unul din promotorii afacerilor GPL ale familiei Doldurea .
    Fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, în prezent secretar general adjunct al Guvernului e cunoscut drept combinator al afacerilor cu gaz pușculița de partid.
    Pe 22 august 2015, se dădea în folosință prima stație de carburanți din comună Odobești, județul Dâmbovița, investiția fiind realizată în parteneriat de societățile Ade Gas și Criana Gas.
    Trebuie precizat că în 2010, prin firma Dolchimex, familia Doldurea a intrat în asocierea Ade Gas Oil, alături de Azalis SRL și Eurogenetic SRL, grupul de firme fiind unul dintre cei mai mari distribuitori de GPL și butelii din România. Ulterior, firma Flagas SRL, cea implicată în tragedia de la Crevedia, a fost cumpărată de primarul din Caracal de la un cetățean italian, după care a ajuns, în acte, la fiul acestuia, Ionuț Doldurea.

Rămâne de văzut cum va justifica primarul Robert Negoiță legăturile cu politicienii dubioși sau cu clanurile interlope.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri