Caută
Close this search box.

Patru persoane decedate și cinci rănite, în urma unei explozii la magistrala de gaze din Călimăneşti, Vrancea

Patru persoane au fost găsite carbonizate în urma exploziei la magistrala de gaz de la Călimăneşti, iar alte cinci persoane, rănite, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

ISU Vrancea anunță cauza exploziei: Magistrala de gaze a fost fisurată în urma lucrărilor pe șantierul Autorstrăzii A7:  „Explozie urmată de incendiu din cauza fisurării magistralei de transport gaze naturale și apariția scânteilor mecanice, urmare a executării lucrărilor pe șantierul autostrăzii A7”.

DSU a transmis informaţii despre victime, anunță News.ro. Cinci victime au fost transportate prin diferite forţe la CPU Adjud, cu arsuri pe suprafaţa corporală şi 4 persoane carbonizate găsite de forţele de intervenţie la faţa locului şi declarate decedate.

Explozia s-a produs în jurul orei 1.10, iar o jumătate de oră mai târziu a fost activat planul roșu de intervenție. ISU Vrancea a prezentat și concluziile: „explozie urmată de incendiu din cauza fisurării magistralei de transport gaze naturale și apariția scânteilor mecanice, urmare a executării lucrărilor pe șantierul autostrăzii A7”.
Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri