Caută
Close this search box.

Tucker Carlson, interviu-bombă cu bărbatul care susține că a întreținut relații sexuale cu Obama, în timp se drogau

barack obama

Înainte de a lansa oficial ultimul său interviu, Tucker Carlson i-a făcut reclamă, arătând că subiectele abordate vor fi consumul de cocaină, sodomia și o conversație cu omul care a susținut că a întreținut relații sexuale cu Barack Obama.

De la candidați prezidențiali în SUA, la lideri străini, emisiunea “Tucker pe X” a avut o gamă largă de invitați încă de la început, deoarece continuă să descompună paradigma consacrată a mass-media corporative.

Miercuri, la aproximativ 15 ani de la renunțarea la acuzațiile legate de candidatul prezidențial de atunci și senator al Illinois, Barack Obama, Larry Sinclair a revenit în centrul atenției printr-un interviu cu Carlson, potrivit solidnews.ro.

Cu un clip video de aproximativ un minut, Tucker Carlson a anunțat că noul său interviu va fi cu „un bărbat care susține că a făcut sex cu Barack Obama în 1999 și care vine să-și spună povestea”.

Fragmente din povestea lui Sinclair au fost incluse în interviul în care invitatul și-a amintit presupusa întâlnire cu Obama, senator de stat la acea vreme. „Începusem să pun o liniuță pe un CD pentru a o priza și următorul lucru pe care mi-l amintesc e că Obama ținea în mână o pipă mică din care fuma”.

Citește mai departe AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri