Caută
Close this search box.

Atac armat în centrul Bruxelles-ului, soldat cu doi morți. Suspectul nu a fost prins

Două persoane au murit luni seara într-un schimb de focuri care a avut loc în centrul Bruxelles-ului, potrivit procuraturii, relatează TF1.

Centrul oraşului Bruxelles a fost afectat luni, în jurul orei locale 19.00, de un schimb de focuri. Incidentul a avut loc în cartierul Sainctelette, în apropiere de Petit-Château.

Parchetul a confirmat că două persoane au fost ucise în schimbul de focuri de armă, iar echipele de urgenţă au fost trimise la faţa locului.

Potrivit RTBF, citat de News.ro, niciun suspect nu a fost încă arestat.

În imaginile surprinse de un locuitor din zonă, se poate vedea un bărbat purtând o jachetă portocalie fluorescentă şi o cască albă, ţinând în mână o armă automată. El se urcă pe un scuter şi fuge apoi de la locul faptei. Acesta ar fi împuşcat pe cineva într-un hol de intrare înainte de a împuşca apoi două persoane într-un taxi.

Luni, capitala belgiană găzduieşte meciul de fotbal dintre Belgia şi Suedia, în cadrul preliminariilor Euro 2024. Potrivit publicaţiei belgiene Het Laatste Nieuws, cele două victime ar fi de naţionalitate suedeză. Meciul a fost suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri