Caută
Close this search box.

VIDEO AUR a organizat la Iași o lansare regională a candidaților la alegerile europarlamentare

AUR şi-a prezentat, duminică, la Iași, lista candidaţilor din zona Moldovei pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

Potrivit lui George Simion, pe lista partidului se află, în total, 45 de candidaţi. Din zona Moldovei sunt Laura Gherasim, Raisa Enachi, Silviu Gurlui, Cristina Dascălu.

Simion a adăugat că lista a fost întocmită pe baza competenţelor, relatează Agerpres.

„Avem o listă de 45 de candidaţi, dintre care 12 sperăm să ajungă europarlamentari. Credem că e lista cea mai bună. Ea a fost întocmită în ordine alfabetică. Vom stabili ordinea în luna dinaintea alegerilor. În mod cert, lista e condusă de Cristian Terheş, membru al Parlamentului European. (…) Peste 45% sunt femei. Accentul se pune însă nu spre sex sau, cum vor unii, gen, ci pe competenţă: de la studii diplomatice, la specializări pe diferite comisii cum ar fi Justiţie, Agricultură, Transporturi. Sigur, cunoaşterea limbilor străine”, a completat liderul AUR.

George Simion a mai declarat că românii nu sunt cetăţeni de mâna a doua a Europei, el precizând că românii vor reacţiona la „umilinţa” Schengen, relatează News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri