Caută
Close this search box.

Cozmin Gușă: Șoșoacă, lacrimi à la Băsescu!

E clar că te poate impresiona până la lacrimi o asemenea dramă! În cazul Dianei Șoșoacă aș avea rezerve în privința autenticității profundei tristeți, mai degrabă cred că sunt “lacrimi à la Băsescu”. Dacă tot se preface atât de bine că nu pricepe că polițiștii/procurorii tergiversează acest caz și nu iau nici o decizie tocmai pentru ca să facă rău AUR-ului, lăsând să planeze bănuiala c-ar fi vinovați chiar liderii auriști pentru viol, Șoșoacă poate fi bănuită la rândul ei că simulează și această “profundă tristețe”. Eu sunt convins că e așa, talentul demonstrat al Dianei Șoșoacă pentru politică m-a convins de ceva vreme că-i dă posibilitatea să aibă și asemenea prestații actoricești!

Diana Șoșoacă a povestit plângând într-un live pe facebook despre întâlnirea pe care avut-o cu adolescenta de 17 ani care a fost violată în tabăra de vară AUR. Senatoarea spune că minora i s-a aruncat în brațe, a plâns și a tremurat timp de jumătate de oră.
Șoșoacă spune că ce i s-a întâmplat acesteia este inadmisibil și inuman și a cerut autorităților să nu mai mușamalizeze cazul, acuzând AUR pentru presiuni asupra autorităților în acest sens.

„M-a luat în brațe, și-a pus capul pe pieptul meu și a început să plângă. Și a stat la mine în brațe o jumătate de oră și a plâns. A plâns o jumătate de oră. Am simțit ca și când ar fi fost copilul meu. Dacă copilul meu pățea așa ceva, îi omoram. Este inacceptabil! Am ținut copilul ăsta în brațele mele o jumătate de oră,” a afirmat senatoarea într-un live pe facebook.

„Este cumplit să auzi un copil de 17 ani plângând și spunând nu vreau să aud, nu vreau să aud. (…) Luați-vă copiii în brațe, țineți-i în brațe să nu li se întâmple așa ceva. E inuman ce a putut să trăiască fata asta”.

Sursa: Solid News

2 răspunsuri

  1. Cozmin Gusă, ești un individ șmecheraș care te-ai învârtit toată viața după orice sursă de bani, indiferent cât de imoral era demersul tău și asta ai făcut-o în mod conștient. Dacă tu o compari pe Diana Șoșoacă cu Băsescu Traian, adică pilda cea mai de jos din politica României de după 1990, să nu uiți că te-ai identificat cu ăsta o bună perioadă de timp. Așadar, ești primul desemnat să primești peste față oala de noapte plină de fecale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri