Caută
Close this search box.

Lionel Messi, ”mândru” de tot ceea ce a realizat Inter Miami în acest sezon

Lionel Messi, fotbalistul argentinian al lui Inter Miami, s-a declarat „mândru” de tot ceea ce a realizat echipa sa în acest sezon şi doreşte să trăiască în continuare alături de colegii săi „momente incredibile” aşa cum s-a întâmplat în ultimele luni, relatează EFE.

„Sunt mândru de tot ce a realizat echipa în acest sezon. Cu munca şi efortul tuturor, am reuşit să câştigăm Leagues Cup, obţinând primul trofeu din istoria lui Inter Miami, am ajuns în finala Cupei Statelor Unite şi chiar ne-am luptat practic până ultimul moment să ne calificăm în play-off-ul MLS”, a afirmat Messi într-o postare pe contul său oficial de Instagram.

„Rămânem cu tot ce e bun şi, mai ales, cu dorinţa de a progresa pentru a fi şi mai competitivi anul viitor. Aş dori să le mulţumesc tuturor oamenilor din clubul meu şi din oraşul Miami pentru sprijinul pe care ni-l oferă mereu. Sunt sigur că vom continua să trăim împreună momente incredibile, aşa cum s-a întâmplat în ultimele luni”, a adăugat el.

Starul argentinian a semnat în vară cu Inter Miami, pentru care a reuşit 11 goluri în 14 meciuri, potrivit Agerpres.

Atacantul a anunţat săptămâna trecută că nu va juca sub formă de împrumut la un alt club în pauza competiţională din MLS, afirmând că vrea să petreacă sărbătorile de iarnă acasă, alături de familia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri