Caută
Close this search box.

METEO. Vreme caldă în toată țara. Maximele vor ajunge la 24 de grade în sud

Joi, vremea se va menține frumoasă și mai caldă decât în mod normal în majoritatea regiunilor. Soarele va prinde putere și va străluci pe tot parcursul zilei și doar în Maramureș, Crișana și Transilvania se vor strânge câțiva nori de ploaie trecătoare.

În schimb, vântul își va face simțită prezența în zona montană înaltă și în sud-estul țării cu viteze de 45…55 de km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade prin nord, unde va fi mai răcoare și până la 24 de grade în sud.

În Capitală vom avea o zi superbă de toamna cu soare destul de generos, foarte puțini nori iar temperatura maximă va urca până la 22 de grade.

Și la munte se anunță vreme bună și timp frumos. Chiar dacă vor fi înnorări pe parcursul zilei șansele de ploaie vor fi minime. Pe creste vântul va fi mai nervos, iar rafalele vor depăși 90 de km/h.

Ziua  de vineri aduce temperaturi deosebit de ridicate pentru ultima decadă a lunii octombrie. Dimineața va începe cu ceață în zona Moldovei cât și la munte, iar la amiaza va fi soare și vreme deosebit de caldă. Vântul va mai avea unele răbufniri în regiunile vestice, estice, centrale dar și la altitudini mari iar maximele se vor încadra între 20 și 30 de grade.

Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri