Caută
Close this search box.

Percheziţii de amploare la Tribunalul Suceava. Procurorii au scos din sală o judecătoare care le-ar fi dat traficanților de droguri informații cu privire la anchetele penale

Procurorii Parchetului General vizează o judecătoare care ar fi protejat traficanţi de droguri de pe raza judeţului Suceava. Ea le-ar fi dat informaţii cu privire la anchetele penale în care erau vizaţi. Au fost chemați mai mulți martori, dar și persoane suspecte în dosar.

Magistratul ar fi suspectat de mai multe infracţiuni, printre care favorizarea făptuitorului şi divulgarea de informaţii nedestinate publicităţii.

Până miercuri seară, procurorii au făcut 12 percheziţii în acest caz, la martori, dar şi la mai multe persoane suspecte. Au fost percheziționate biroul și domiciliul judecătoarei, potrivit TVR.

Ana Maria Chirilă este preşedinte de complet la Secţia Penală. Ea a fost luată chiar din sala de judecată, în momentul în care se pregătea să analizeze dosarul privind fraudele cu permise auto din Suceava.

Magistratul va fi adus în Capitală după finalizarea percheziţiilor, pentru că procurorii din Suceava nu au competențe să cerceteze magistrați.

Potrivit unor surse, judecătoarea a fost monitorizată mai mult timp. În urma unui denunț, procurorii au ajuns la concluzia că aceasta ar fi dat informații traficanților de droguri din Suceava.

Anchetatorii vor decide dacă vor cere măsuri preventive în acest dosar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri