Caută
Close this search box.

Primarul din Mioveni a fost reținut de DNA pentru trafic de influență, după ce a fost prins în flagrant în timp ce returna mita. PSD Argeş a votat excluderea sa din partid

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu (PSD) a fost reținut, miercuri seara de DNA, sub acuzația de trafic de influență, potrivit unor surse judiciare.

Edilul este acuzat de procurori că ar fi pretins 30.000 de euro mită de la o doctoriță chirurg pentru a se angaja la Chirurgie generală la Spitalul orășenesc din Mioveni. Iar în decembrie 2022, potrivit unor surse judiciare, a primit o tranșă de 10.000 de euro din această sumă.

Din decembrie până acum, primarul nu a reușit să rezolve angajarea și miercuri seară a fost prins în flagrant în timp ce restituia suma, a transmis Alexandru Costache pentru Telejurnal și Tema Zilei de la TVR.

În aceste condiții, edilul este acuzat de trafic de influență, nu direct de luare de mită.

Primarul a fost dus miercuri seară la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DNA, pentru a fi audiat. Cel mai probabil, joi va fi prezentat Tribunalului din Pitești cu propunere de arestare preventivă.

Conducerea PSD Argeş a votat, miercuri seară, excluderea din partid a primarului din Mioveni. Ion Georgescu deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD Argeş şi de preşedinte al PSD Mioveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri