Caută
Close this search box.

Şapte persoane au fost rănite într-un accident în care a fost implicat un microbuz plin cu copii, la Deveselu. A fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie

Şase adolescenţi cu vârste între 15 şi 17 ani şi o femeie în vârstă de 59 de ani au fost transportaţi la spital în urma unui accident rutier care a avut loc luni, la Deveselu, pe drumul naţional DN54, între un microbuz şi un autoturism, au informat reprezentanţii ISU Olt.

Cinci elevi cu vârste între 15 și 17 ani și femeia care conducea autoturismul au ajuns la spitalul din Caracal.

Şase adolescenţi cu vârste între 15 şi 17 ani şi o femeie în vârstă de 59 de ani au fost transportaţi la spital în urma unui accident rutier care a avut loc luni, la Deveselu, pe drumul naţional DN54, între un microbuz şi un autoturism, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Toate cele şapte persoane transportate la spital sunt conştiente şi cooperante şi nu prezintă răni sau traumatisme care să le pună viaţa în pericol.

În accident au fost implicate un microbuz de transport persoane în care se aflau 18 minori şi două persoane adulte şi un autoturism în care se afla o singură persoană, o femeie care conducea maşina.

În condiţiile numărului mare de persoane aflate în cele două autovehicule, a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie, care a încetat după aproximativ o oră, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

„Toate persoanele implicate în accident au fost monitorizate la locul evenimentului. Şase persoane aflate în microbuz (cu vârste între 15 şi 17 ani) şi femeia care conducea autoturismul, în vârstă de 59 de ani, au fost transportate la Spitalul Caracal. Toate victimele erau conştiente şi cooperante şi nu prezentau răni sau traumatisme care să le pună viaţa în pericol”, a spus Băsăşteanu.

Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri