Caută
Close this search box.

5 modele de oglinzi de baie care îți duc spațiul la un alt nivel

Indiferent dacă vrei să-ți personalizezi casa cu mobilă originală sau renovezi, o regulă rămâne adevărată: schimbarea oglinzilor din baie îți schimbă viața.

Oglinzile au impact asupra designului băii tale și au puterea de a reflecta personalitatea în spațiu în câteva minute. Bonus: oglinzile o piesă mai ușor de achiziționat pentru orice portofel decât alte upgrade-uri pentru baie și există nenumărate forme și stiluri pe care să le parcurgi în călătoria ta de design.

Continuă să citești pentru a obține o descriere a cinci stiluri populare de oglinzi pentru baie și vezi care te încântă mai mult.

Totul despre formele oglinzilor de baie

Oglinzile nu trebuie să fie tot timpul linii drepte curate, iar proprietarii de case îmbrățișează această estetică pe deplin. Marginile curbate sunt un nou trend! Chiar și atunci, mai ai atât de multe opțiuni din care să alegi cu privire la cum va arăta forma oglinzii tale cosmetice. Ai oglinzi circulare care devin din ce în ce mai populare. Toată lumea este de acord cu cât de populare și la modă sunt oglinzile de cosmetică rotunde. Mai exact, oglinzile circulare supradimensionate.

Oglinzile dreptunghiulare, late, cu vârf rotunjit fac, de asemenea, furori în scena acestor piese de mobilier. Aceste oglinzi arată întotdeauna bine într-un design mai minimalist sau într-un design organic de fermă modernă. Acestea sunt extrem de populare supradimensionate. Pentru a rotunji opțiunile curbate, ornarea este, de asemenea, o opțiune.

Desigur că dacă-ti place estetica rotunjită, poți alege și un calorifer de baie cu țevi rotunde sau o rigolă de duș cu margini rotunjite.

 

Marginile drepte vor rămâne în trend pentru oglinzile din baie

Dacă ești mai mult un fan clasic al liniilor drepte, nu-ți face griji. Pătratele și dreptunghiurile sunt încă alegeri foarte populare și sigure. Spunând asta, există încă atât de multe opțiuni în alegerea oglinzii cosmetice potrivite pentru baia ta. Oglinzile pătrate largi sunt alegeri excelente de design pentru cei cu băi mai mici. Acest lucru ajută la deschidere și dă iluzia că spațiul tău este mai mare decât este el de fapt în realitate. Dacă ai o chiuvetă dublă, poți acoperi ambele părți cu una sau poți alege două oglinzi pătrate mai mici peste fiecare chiuvetă. Oglinzile pătrate arată grozav cu robinete înalte și înguste. Contracarează pătratul cu niște corpuri de iluminat rotunde pentru a adăuga dimensiune.

Te poți distra și cu dreptunghiuri. De la lung și înalt peste fiecare chiuvetă sau lat și înalt peste întregul lavoar, ai opțiuni. Dacă vrei un pic mai mult decât o senzație mai grandioasă, un model mai mare se va descurca mai bine aici. Un dreptunghi larg și scurt va da iluzia că acest spațiu este mai mare, mai ales dacă nu ai un lavoar dublu.

Dacă ești mai mult pe partea minimalistă a decorului, având două dreptunghiuri înalte și înguste separate peste fiecare chiuvetă oferă cel mai bun impact vizual asupra spațiului din baia ta. Așezarea lor aproape de o chiuvetă cu robinete mai scurte oferă o senzație de curat și aerisit.

Iată 5 modele populare de oglinzi pe care le poți monta în baia ta!

#1. Oglinzi cu dulap pentru medicamente

Dulapurile cu medicamente sunt completări care schimbă jocul în orice baie, deoarece reduc haosul blatului tău plin de produse la jumătate și totul arată mult mai bine apoi. Dulapurile modeste sunt încorporate în perete și oferă spațiu de depozitare pentru articole de toaletă ascunse în spatele unei uși cu oglindă.

#2. Oglinzi de perete pivotante

Găsește-ți cel mai bun unghi (la propriu!) cu o oglindă de perete pivotantă. Oglinzile pivotante sunt ideale pentru băi deoarece sunt fixate de perete cu o tijă pivotantă care permite o mobilitate ușoară și reglare în funcție de ora din zi și de iluminarea din spațiu. Alege între finisaje clasice crom, negru mat sau alamă glam pentru a se potrivi cel mai bine stilului tău de design interior.

#3. Oglinzi cu rame

Oglinzile cu rame sunt rezistente, ușor de instalat și oferă personalitate în designul băii tale. Rămâi la un finisaj clasic de crom sau alamă învechită pentru o baie tradițională sau optează pentru un cadru rece, negru mat, pentru a aduce un aspect modern și contrast băii tale.

#4. Oglinzi cu mărire

Oglinzile lupă montate pe perete sunt pe cât de clasice, pe atât de utile. Vei fi încântat de acest design de oglindă, deoarece adaugă o atmosferă luxoasă, de calitate hotelieră, celor mai modeste spații. Mai bine, oglinzile cu mărire oferă vederi de neegalat pentru bărbierit și aplicare de machiaj cu precizie.

#5. Oglinzi de toaletă iluminate

Iluminarea bună este totul. Și, dacă există un loc care merită investit în iluminat de cea mai bună calitate, acesta este baia. Știi, camera în care te dezbraci în fața unei oglinzi în fiecare zi? Da. Oferă-ți toată iluminarea de vis, difuză, pe care o poți găsi cu o oglindă cosmetică echipată cu lumini integrate. Vei aprecia reflexia ta strălucitoare în oglinda luminată înainte de a face duș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri