Caută
Close this search box.

Academia de Poliție, închisă temporar, după ce aproape 100 de studenți au făcut toxiinfecție alimentară

După scandalul toxiinfecțiilor alimentare, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureti va fi închisă până la sfârșitul anului pentru lucrări de reabilitare.

Conducerea Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” a spus că începând de săptămâna viitoare şi până la vacanţa de Crăciun studenţii vor face cursuri online, pentru „urgentarea activităţilor de reabilitare şi modernizare a spaţiilor sediului central” al instituţiei de învăţământ.

Ministrul de Interne a trimis Corpul de Control să verifice situaţia, potrivit TVR..

„Cu paşi rapizi ne îndreptăm spre finalizarea lucrărilor ce vizează reabilitarea Academiei de Poliţiei «Al. I. Cuza», sens în care conducerea instituţiei noastre, cu aprobarea Senatului Universitar, a luat decizia desfăşurării activităţilor didactice în mod sincron în perioada 27.11.2023 – 22.12.2023 pentru Facultatea de Poliţie – PSU licenţă – cu frecvenţă, respectiv PSU Masterat profesional pentru formarea ofiţerilor de Poliţie «Ştiinţe penale în asigurarea ordinii şi siguranţei publice». În acest sens, se doreşte dinamizarea şi urgentarea activităţilor de reabilitare şi modernizare a spaţiilor sediului central al Academiei în vederea optimizării şi îmbunătăţirii substanţiale a condiţiilor de desfăşurare a întregului proces de învăţământ, şi nu numai, din Academia de Poliţie”, se arată într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă de Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri