Caută
Close this search box.

Anchetatorii din dosarul asasinării omului de afaceri de la Sibiu nu pot stabili în ce fel a fost implicat bărbatul prins și dus la audieri joi seară. Împotriva lui nu poate fi luată o măsură preventivă

Bărbatul din județul Dolj prins joi seară de polițiști și dus la audieri la IPJ Sibiu în dosarul uciderii unui cunoscut om de afaceri nu poate fi reținut.  Probele nu arată cu claritate natura implicării lui în comiterea acestei fapte, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

„În continuarea activităților specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în seara zilei de 16 noiembrie a.c., în baza unui mandat de aducere, un bărbat din județul Dolj a fost condus la sediul I.P.J. Sibiu”, detaliază comunicatul, citat de TVR.

„Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar”, spun anchetatorii.

„Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta” este însă concluzia transmisă vineri dimineață.

Procurorii continuă cercetările și coroborează toate probele, „pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu”, precizează anchetatorii.

Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri