Caută
Close this search box.

Criză majoră la Spitalul Judeţean Piteşti. De la 1 decembrie, un singur medic ATI va deservi intervenţiile care au loc în unitatea cu 12 săli de operaţie

Prefectura Argeş anunţă că, de la 1 decembrie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, aflat în administrarea Consiliului Judeţean Argeş, va rămâne cu un singur medic de anestezie-terapie intensivă.

Prefectul de Argeş, Radu Perianu, a convocat o şedinţă pentru identificarea unei soluţii la această problemă, dar niciun reprezentant al Consiliului Judeţean nu s-a prezentat la discuţii, prefectul acuzând conducerea CJ de ”dezinteres” şi arătându-se indignat, potrivit News.ro.

Potrivit prefectului Radu Perianu, de la 1 decembrie, Spitalul Judeţean va rămâne cu doi medici pe Secţia ATI, care se vor ocupa de pacienţii internaţi în unitatea care are 12 săli de operaţie.

”Din păcate,  Consiliul Judeţean nu a trimis niciun reprezentant, preşedinte sau vicepreşedinte care se ocupă de astfel de situaţii, dat fiind importanţa majoră pe care secţia de terapie intensivă o are în cadrul spitalului. Repet: un singur medic, de la 1 decembrie, va ajunge să deservească 12 săli de operaţie. Atâta dezinteres mă umple de indignare şi consider că sănătatea argeşenilor e mai presus de weekend, e mai presus de alte preocupări, oricât de importante ar fi ele”, a declarat Radu Perianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri