Caută
Close this search box.

Dinamo s-a despărțit de antrenorul Ovidiu Burcă

Dinamo Bucureşti este doar a cincea echipă care schimbă antrenorul în acest sezon al Superligii de fotbal, după ce clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a anunţat, marţi, despărţirea de Ovidiu Burcă.

Cele două echipe din Craiova sunt deja la al patrulea antrenor în actuala stagiune, FC Botoşani la al treilea, iar ”U” Cluj şi Dinamo la al doilea.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a preluat funcția de antrenor la Dinamo la data de 21 iulie 2022, într-un moment dificil al clubului. Într-un sezon marcat de resurse limitate, Burcă și echipa sa au reușit să ducă Dinamo înapoi în Superligă.

„Într-o situație în care mulți prognozau falimentul, Ovidiu și-a asumat o responsabilitate mai mare decât cea de simplu antrenor: de a se asigura că un simbol românesc nu moare, că va avea continuitate. Și ce poveste am avut împreună!

La finalul unui sezon în care toate resursele au fost limitate, strictul necesar la Dinamo lipsea în multe momente, ne-am întors în Superligă, acolo unde ne este locul, alături de Ovidiu Burcă, ”nebunul” a cărui speranță nu s-a năruit nicicând, deși realitatea ne dădea multe semne că ar fi trebuit să se năruie”, a scris Dinamo într-un comunicat.

Situaţia în Superligă la nivelul antrenorilor în acest sezon:
Farul Constanţa: Gheorghe Hagi
FCSB: Elias Charalambous
CFR Cluj: Andrea Mandorlini
Universitatea Craiova: Eugen Neagoe (etapele 1-2), Laurenţiu Reghecampf (etapele 3-9), Corneliu Papură (etapele 10-15), Ivailo Petev (din etapa a 16-a)
Rapid Bucureşti: Cristiano Bergodi
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Liviu Ciobotariu
FC U Craiova: Florin Drăgan (etapele 1, 8-9), Nicolae Dică (etapele 2-7), Paul Răducan (etapele 10-12), Giovanni Costantino (din etapa a 13-a)
FC Voluntari: Marin Dună
Petrolul Ploieşti: Florin Pârvu
Universitatea Cluj: Anton Petrea (etapele 1-6), Ioan Ovidiu Sabău (din etapa a 7-a)
FC Botoşani: Mihai Ciobanu (etapele 1-7), Dan Alexa (etapele 8-14), Andrei Patache (din etapa a 15-a)
FC Hermannstadt: Marius Măldărăşanu
UTA Arad: Mircea Rednic
Politehnica Iaşi: Leo Grozavu
Oţelul Galaţi: Dorinel Munteanu
Dinamo Bucureşti: Ovidiu Burcă (etapele 1-17).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri