Caută
Close this search box.

Directorul Aeroportului din Brașov, Alexandru Anghel, a fost revocat din funcție

Directorul Aeroportului din Braşov a fost revocat din funcție, pe motive de activitate păguboasă. Decizia Consiliului de Administrație e contestată de director, care spune că aeroportul, inaugurat în urmă cu câteva luni cu entuziasm și mari speranțe, are probleme.

Din cauza programului redus de funcționare, a pierdut de joi destinații de zbor prin retragerea unei companii aeriene.

Consiliul de Administrație al Aeroportului Brașov îi acuză pe directorul general, Alexandru Anghel, de conducere neperformantă și chiar păguboasă.

Daniel Micu, președinte al Consiliului de Administrație al AIBG: Niște aspecte pe care noi le-am considerar nerezolvate, până în prezent, și care pot aduce prejudicii aeroportului, inclusiv Autorității Consiliului Județean, pentru că nu a adus venituri.

Directorul general al aeroportului spune că nu ar fi adus niciun prejudiciu, iar revocarea lui nu e regulamentară, potrivit TVR.

Alexandru Anghel, director general, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav: Pe ordinea de zi nu a existat acest subiect. Deci, din punct de vedere legal și al regulamentului CA, nu se poate aproba decât ceea ce este pe ordinea de zi. La venituri am avut venituri prognozate de 300.000 de lei. Am făcut de 1,5 milioane. Deci, de 5 ori mai mult venituri. Nu se poate spune că s-au făcut niște prejudicii.

Activitatea aeroportului nu va fi afectată, susține Conducerea Consiliului Județean Brașov.

Citește totul aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri