Caută
Close this search box.

Doi dintre suspecții în cazul asasinatului de la Sibiu, prinși în Scoția și Irlanda de Nord. Au fost emise mandate internaționale de arestare, iar documentele au fost transmise autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

Doi dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost prinşi. Ei au fost localizați în Irlanda de Nord și în Scoția, după ce au fost dați în urmărire internațională și pe numele lor au fost emise mandate de arestare în lipsă pentru omor calificat și tâlhărie. Bărbații sunt originari din satul doljean Zăval.

Informația a fost confirmată duminică după-amiază, de Poliția Română.

Marian Minae și Laurențiu Ghiță sunt cei doi suspecți prinși duminică. Minae a fost prins în Irlanda de Nord, iar Laurențiu Ghiță în Scoția.

Al treilea suspect căutat de poliție este Costinel Zuleam. Acesta are ultimul domiciliu cunoscut la 13 km de localitatea Zăval, de unde sunt ceilalți doi suspecți.

În Zăval, localnicii au fost șocați să afle că doi dintre consătenii lor sunt principalii suspecți în cazul înfiorător de la Sibiu.Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri