Caută
Close this search box.

Forumul ASPEN Potenţialul inteligenţei artificiale sporeşte speranţele. Pentru medicină, dezvoltarea sa este considerată, în mare parte necontrolată

Era inteligenței artificiale este abia la început, iar folosirea la capacitate maximă a beneficiilor tehnologiei necesită timp și gestionarea unui număr mare de provocări. De la crearea de conținut și până la call-centere, inteligență artificială este deja utilizată în viață de zi cu zi.

Despre cum ne vom raporta în viitor la Inteligența Artificială au vorbit și specialiștii reuniți la București în cadrul celei de-a 12-a ediții a Forumului ASPEN.

Deşi potenţialul inteligenţei artificiale sporeşte speranţele, în particular pentru medicină, dezvoltarea sa este considerată, în mare parte necontrolată.

Pentru că România se confruntă cu un val de știri false create cu ajutorul Inteligenței Artificiale, parlamentarii lucrează la Legea pentru limitarea deepfake.

Studiile arată că inteligența artificială va funcționa cel mai bine pentru angajații cu studii superioare şi va automatiză până la 60% dintre activităţi.

Cea de-a 12-a ediție a Forumului Aspen reunește la București lideri politici globali şi regionali, reprezentanți de top ai sectorului privat şi experţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri