Caută
Close this search box.

Iohannis, trei zile în Tanzania

Președintele Klaus Iohannis ajunge vineri dimineața în Tanzania, în cadrul vizitei sale pe continentul african. Vizita se va încheia duminică dimineața. Marți, 14 noiembrie, Ministerul Afacerilor Externe a emis o alertă de călătorie și a recomandat cetățenilor români să evite călătoriile în Tanzania, din cauza instabilității politice, a riscului de manifestații de stradă și de atentate teroriste.

Scopul vizitei lui Klaus Iohannis în Tanzania este acela de a consolida relațiile diplomatice dintre Tanzania și România. Președinții celor două țări vor discuta despre crearea de noi zone de cooperare în sectoare precum investiții, educație, turism, sănătate și cultură, se arată într-un comunicat al Departamentului de Comunicare a Guvernului tanzanian.

La începutul întrevederii, cei doi lideri vor avea o conversație privată, apoi vor participa la discuțiile oficiale despre relațiile dintre Tanzania și România. De asemenea, Iohannis și Suluhu Hassan vor asista la semnarea Memorandumului de Înțelegere a Tanzaniei și a României în sectoarele agricultură, zootehnie, silvicultură, alimentație și probleme de salvare de urgență și discutații cu jurnaliștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri