Caută
Close this search box.

Laura Gherasim, candidat AUR la alegerile europarlamentare, vizitează orașele României cu caravana „Patrioți în Europa!” până pe 1 Decembrie

Laura Gherasim, candidat AUR la alegerile europarlamentare, străbate România cu caravana „Patrioți în Europa!” pentru a asculta vocea semenilor, care va fi mai presus decât orice politici și interese..

Candidații AUR la alegerile europarlamentare vizitează orașele României pentru a asculta oamenii, pentru a le răspunde întrebărilor și pentru a le înțelege mai bine problemele ccu care se confruntă.

Caravana „Patrioți în Europa!” a fost întâmpinată la Deva de „oameni implicați, cu sufletul deschis, dornici de muncă pentru schimbarea în bine a drumului pe care copiii noștri vor păși în viață.

Este vremea schimbării, vremea în care interesele românilor să fie reprezentate în Parlamentul European de oameni onești, care ascultă vocea semenilor lor și o pun mai presus decât orice politici și interese.

Susținem producătorii locali, cumpărăm de la români și dezvoltăm inițiative care să fie în interesul antreprenorilor români, ale comunităților și care să poată contribui la creșterea nivelului de trai”, scrie pe pagina sa de Facebook Laura Gherasim.

Cea de-a 22-a zi a caravanei „Patrioți în Europa” s-a încheiat în Județul Caraș-Severin, urmând a continua cu Județul Hunedoara și în restul județelor, până pe 1 decembrie, la Alba Iulia, unde caravana își va încheia activitatea pe anul acesta.

În Reșița, Caravana „Patrioți în Europa!” a fost întâmpinată cu tradiționala ospitalitate românească, cu căldură sufletească . Toate aceste valori românești veritabile ne-au încântat în toate orașele în care ne-am oprit pentru a-i asculta pe români și pentru a le face cunoscute viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene.

„Reșița are un loc special în inima mea. Avem povestea noastră și amintirile noastre. Revederea cu această comunitate minunată, cu oameni care și-au păstrat bunătatea și tăria de caracter, mă umple de recunoștință și bucurie. Emoția a fost întărită de reîntâlnirea cu un Om minunat și un profesor excepțional, care mi-a deschis orizonturile și m-a ghidat în drumul către cunoaștere”, mărturisește Laura Gherasim.

Caravana „Patrioți în Europa!” a fost și în Caransebeș, „bastion al apărării creștinătății încă din sec. al XIII-lea.

Suntem aici pentru a asculta vocea fiecărui român și pentru a construi împreună o Europă în care valorile creștinismului să fie respectate și transmise mai departe copiilor și nepoților noștri.

Credința, familia, tradițiile, patriotismul și lupta pentru libertate ne definesc drept ceea ce suntem. Ele sunt valorile care stau la fundația națiunii române. Fără ele, ne pierdem identitatea, drumul și orizontul”, a spus Laura Gherasim.

Din traseul caravanei nu putea lipsi  Timișoara, „stindard al luptei pentru libertate a tuturor românilor.
Suntem unde este locul AUR, în mijlocul comunității, pentru a vă asculta, pentru a înțelege cum putem contribui la continuarea acestei lupte, pentru a păstra și consolida libertatea și suveranitatea României”, este mesajul Laurei Gherasim pentru timișoreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri