Caută
Close this search box.

Un bărbat a întrerupt partida FC Copenhaga – Manchester United, din Liga Campionilor. Acesta a intrat pe teren cu un steag palestinian pe care scria „Opriți uciderea copiilor din Gaza! Să fim uniți!”

Meciul de miercuri din Liga Campionilor dintre echipele FC Copenhaga şi Manchester United (4-3) a fost întrerupt pentru scurt timp la începutul primei reprize, după ce un individ a sărit pe terenul de joc cu un steag palestinian, informează agenţia EFE.

Persoana în cauză a sărit pe gazon din una din tribunele laterale ale arenei Parken din capitala daneză şi s-a plimbat pe teren aproximativ un minut, fluturând steagul palestinian, până când agenţii de securitate l-au reţinut şi l-au predat poliţiei. Pe steag era scris mesajul: „Opriți uciderea copiilor din Gaza! Să fim uniți!”.

Meciul a mai suferit două întreruperi în prima repriză, după ce doi spectatori au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”Diavolii roşii” au condus cu 2-0, prin ”dubla” danezului Rasmus Hojlund (3, 28), dar totul s-a schimbat după eliminarea lui Marcus Rashford (42). Gazdele au reuşit să egaleze până la pauză, graţie golurilor înscrise de Mohamed Elyounoussi (45) şi Diogo Goncalves (45+9 – penalty), după un henţ comis de Harry Maguire.

United a mai avut o dată avantaj, în urma golului marcat de Bruno Fernandes (69 – penalty), dar FC Copenhaga a punctat de două ori pe final, prin Lukas Lerager (83) şi Roony Bardghji (87), obţinând victoria.

Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri