Caută
Close this search box.

VIDEO Totul despre PROBIOS, un pansament revoluționar! Cătălin HIDEG, fondatorul SANIMED, invitat la emisiunea „Starea de veghe”

Cătălin HIDEG, fondatorul SANIMED, a fost invitat, vineri, la „Starea de Veghe”, emisiune moderată și realizată de Adriana Bahmuțeanu.

SANIMED este primul institut privat de cercetare, inovare si productie in biotehnologii avansate din ţară.

De asemenea, în emisiune a fost prezent inventatorul Marian Velcea.

Catalin HIDEG a vorbit despre dezvoltarea unui produs deosebit de valoros pentru capacitatea de vindecare a fiecărei persoane: pansamentul din colagen nativ PROBIOS®.

Produsul finit Probios® este obţinut printr-un procedeu tehnologic propriu, bazat pe un număr important de brevete de invenţie, precum şi pe implementarea în timp a rezultatelor a peste 20 de proiecte de cercetare – toate având ca numitor comun transferul tehnologic din partea diferitelor universităţi, institute de cercetare din România şi Academiei Române. Prin eforturile lui Catalin HIDEG, cel care a pus bazele Institutului de Cercetări în Biotehnologii Avansate, un institut cu finanţare privată, unic în peisajul cercetării din România, s-au putut coagula echipe de specialişti în diverse discipline. În consecinţă, compania fondata de Catalin HIDEG a ajuns să aibă în acest moment o expertiză valoroasă în domeniul produselor medicale, cosmetice şi nutriţionale bazate pe colagen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri