Caută
Close this search box.

Doi inspectori de la Antifraudă, puși să păzească firme evazioniste, ar fi luat șpăgi de la acestea. Percheziții de amploare

anaf

Scandal de corupție la Direcția Generală Antifraudă din București. Doi inspectori sunt suspectați că au luat mită de la firme evazioniste, pe care le instruiau cum să eludeze legea.

Procurorii DNA au descins la nu mai puțin de 26 de adrese. În primul rând, birourile a doi inspectori ai Direcției Generale Antifraudă din Capitală, instituție subordonată Agenției Naționale de Administrare Fiscală, la domiciliile acestora, dar și la sediile mai multor companii, potrivit Pro TV.

Există suspiciunea că cei doi inspectori ai Direcției Generale Antifraudă ar fi identificat mai multe firme care făceau evaziune fiscală și, în loc să le sancționeze, să aducă bani la buget, aceștia i-ar fi învățat pe administratori cum să eludeze legea.

Îi învățau ce corecturi să facă în contabilitate și, astfel, să diminueze obligațiile fiscale către stat. În schimb, spun aceiași procurori anticorupție, cei doi inspectori de la Direcția Generală Antifraudă ar fi primit mită câteva mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri