Caută
Close this search box.

O persoană a murit şi alte şapte au fost rănite în accidentul din Dâmbovița

O persoană a murit şi alte şapte au fost rănite în accidentul de miercuri seara din localitatea dâmboviţeană Corbii Mari, unde un microbuz s-a răsturnat în şanţ, informează IPJ Dâmboviţa.

Autorităţile au decis să activeze Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Dâmboviţa având în vedere numărul de persoane implicate în accidentul de la Corbii Mari. În microbuzul răsturnat în şanţ erau opt cetăţeni srilankezi, care deplasau din judeţul Teleorman către judeţul Ilfov.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Corbii Mari s-a produs un accident rutier. În urma deplasării la faţa locului şi din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat, în timp ce ar fi condus un microbuz (8+1 locuri), pe drumul judeţean 701, în afara localităţii Corbii Mari, ar fi părăsit partea carosabilă, s-ar fi răsturnat şi izbit de un cap de pod. În microbuz se aflau opt persoane de cetăţenie srilankeză”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform IGSU, şase dintre persoanele rănite au fost transportate la spital, iar una a refuzat să fie dusă la o unitate medicală.

La faţa locului au intervenit forţe sporite de salvatori din Dâmboviţa şi Teleorman. S-a acţionat cu două maşini de stingere, şapte echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi cinci ambulanţe.

Reprezentanţii ISU Dâmboviţa au mai transmis că Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat la ora 21,50.

(Știrea inițială)

Un accident rutier s-a produs miercuri seara, în localitatea dâmboviţeană Corbii Mari, fiind vorba de un microbuz răsturnat în afara părţii carosabile.

Din primele informaţii sunt victime multiple şi s-a activat Planul Roşu de Intervenţie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, citat de Agerpres.

Conform sursei citate, având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă, la nivelul judeţului Dâmboviţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

„La locul intervenţiei au fost alocate o maşină de stingere, şase echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi trei ambulanţe SAJ. În sprijin intervine şi ISU Teleorman cu o maşină de stingere şi un echipaj SMURD. Totodată, alte două ambulanţe SAJ din judeţul Teleorman au fost trimise la eveniment”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Microbuzul s-a răsturnat în şanţ şi mai multe persoane sunt rănite. Acestea primesc îngrijiri medicale la faţa locului. Traficul este blocat în zona unde a avut loc accidentul. Poliţiştii efectuează cercetări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri